Hope -tapahtumia kuvin

Yhteistyökumppanit

  

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.
HOPE

HOPE-UUTISET 7 2010

HOPEssa touhukasta juhlaa ja arkea

 

Onnittelut opetusneuvokselle!

Tiimiakatemialta kuuluu mahtava uutinen: presidentti on nimennyt päävalmentaja Johannes Partasen opetusneuvokseksi tunnustuksena upeasta elämäntyöstä. HOPE onnittelee Johannesta lämpimästi!

Joukolla Tiimiakatemian synttäreille

Tiimiakatemiaa ja Johannesta juhlitaan koko verkoston voimin tammikuussa. Tiimiakatemia täyttää silloin 18 vuotta ja kutsuu myös HOPE-väkeä juhlimaan. Täysi-ikäisyyttä juhlistetaan 22.01.2011 Hotelli Rantasipi Laajavuoressa, mikä kannattaa jo nyt merkata kalentereihin. Juhlat kulkevat teemalla WE ♥ TA. Toisin kuin normaali 18-vuotias Tiimiakatemia toteuttaa taas erilaista käyttäytymismallia ja potkaisee itsenäistyessään pihalle “isänsä” päävalmentaja Partasen toivottaen hänelle hyviä eläkepäiviä. (http://www.tasynttarit.net/18/?page_id=439)


HOPE-kolmoset valmensivat Tiimiakatemialla

HOPE Tiimimestarit III -ryhmän pitkä valmennus huipentui Tiimiakatemialla, jossa he pareina valmensivat opiskelijoita kahden päivän ajan. Tiimimestarit käynnistivät taloon kahdeksan verstasta, jotka nopeasti innovoivat omat tuoteaihiot. Vauhti oli huima, sillä kun torstaina aloitettiin, niin jo perjantaina esiteltiin protoja asiakkaille. Osa ideoista poljettiin kuoliaiksi, mutta parhaita kehitellään Tiimiakatemialla kahden viikon ajan. (http://www.hope.fi/hope-kolmoset-tosi-toimissa-tiimiakatemialla-30112010) Tiimimestarit Areenalla -sivustolta voit lukea myös opiskelijan kokemuksia verstastyöskentelystä (http://www.tiimimestaritareenalla.fi/blogi/verstaat).


TOY-ryhmät käynnistyvät

TOY-valmentajat kokoontuvat eilen ja tänään lähipäivään Ikaalisten Kauppilaan, joten pian voit hope.fi -sivuilta lukea lisää siitä, miten työssäoppiminen yrittäjänä etenee. Se jo tiedetäänkin, että ensimmäiset TOY-ryhmät ovat koossa ja valmennukset käynnistymässä monissa oppilaitoksissa.

NY-yrittäjät vauhdissa

Lokakuun puolivälissä rekisteröidyt NY-yritykset ovat nyt täydessä touhussa. Kaikkiaan yrityksiä syntyi tänä syksynä HOPE-oppilaitoksiin 90 ja opiskelijoita niissä toimii noin parisataa (http://www.hope.fi/ny-tuo-tiimiyrittajyyden-oppilaitoksiin-13112010). HOPEn sivuilla voit tutustua tarkemmin Osaran maaseutuopetusyksikön (ttp://www.hope.fi/osara-ny-toiminnan-edellakavijana-lpkkyssa-26112010) ja Sataedun Kankaanpään opetusyksikön NY-yrittäjiin (http://www.hope.fi/yrittamalla-opitaan-oikeita-asioita-22112010). Kankaanpäästä esittäytyvät myös innostuneet yrittäjyyden opettajat Tiimimestarit 9 -ryhmästä (http://www.hope.fi/yrittajyysinto-leviaa-sataedun-sisalla-17112010)

HOPE Brysselissä

HOPEn voimanaiset Maria Käkelä ja Minna Erkko ovat juuri kotiutuneet Brysselistä. HOPElle oli melkoinen kunnianosoitus tulla kutsutuksi sosiaali- ja terveysministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä työ- ja elinkeinoministeriön delegaatioon The European Employment Forum -tapahtuman messuille ja seminaariin (http://www.employmentweek.com/cms.php). 

 

Paljon mielenkiintoista on siis meneillään! Muistathan ilmoitella, mitä teillä tapahtuu!

 

HOPE-tiedottaja Hanna

*********************************
Hanna Tuuri/Tuuri-Tiedotus
Ratisenkatu 4
39700 Parkano
p. 040 5081272

*********************************